Fred Pangemanan
Radiostraat 69
1223 BB Hilversum - Holland
0653 44 23 24
Wie op
´Fred Pangemanan´
Googlet, krijgt
wat-ie zoekt!

Art-director, cameraman, concept-bedenker, copywriter, kunstenaar of liever ´beeldend vormgever´ zoals hij weleens zegt. Met meer dan 30 jaar ervaring in de reclame- en audiovisuele wereld mag je hem best een ervaren ´pro´ noemen. Alle grote reclamebureaus schakelden hem weleens in. Voor -bijvoorbeeld- Peugeot of Martini, maar ook voor Philips en ABN Amro of voor Pall Mall en l´Oréal, voor Aruba en de KLM, enzovoorts...
Wanneer hij je vertelt dat-ie een technische vooropleiding heeft (MTS Wtb), past dat niet meteen in bovenstaand verhaal. Maar als hij je vertelt dat ´techniek´ altijd een rol speelt in zijn leven, wil je toch wel even een uitleg.
´Kik even op één van mijn pagina´s op deze site´, legt hij uit. Naast zijn dagelijkse werk als art- en copy-leverancier zien we daar ineens schilderijen, meubels, beelden, tuinen, interieurs. Meestal unieke stukken, niet eerder vertoond.
Hij won er ooit een prijs mee en niet zomaar eentje: WHM Designer van Het Jaar 2000. Een prijs, ooit uitgegeven door De Telegraaf, TV-programma WoonHuis Magazine en juryvoorzitter Jan des Bouvrie. In een interieurdesign-wedstrijd met 615 deelnemers werd hij eerste.
Vindt u niet wat u zoekt op zijn pagina´s, dan vindt-ie het altijd leuk en een uitdaging om uw art- en/of design-wens in vervulling te laten gaan.

frederik@pangemanan.nl